“Все більше нагадує Маріуполь”: журналіст Чернов показав світлини з вулиць Херсона

Український фотограф та військовий журналіст Мстислав Чернов показав світлини зі звільненого Херсона. З його слів, місто з кожним днем все більше нагадує Маріуполь через людські тіла посеред вулиць, відсутність води, світла, бойові дії.

Фото він опублікував на сторінці у ФБ у понеділок, 28 листопада.

“Щодня Херсон все більше і більше нагадує Маріуполь. Тіла на вулицях, зруйновані будинки, холод, відсутність води та світла, берег Дніпра прострілюється снайперами, сім’ї розділені зруйнованими мостами, тисячі евакуюються”, – написав він на ФБ. 

Але, з його слів, незважаючи на все, “люди сповнені надій на майбутнє”.

“Світло та вода поступово повертаються. Лікарні отримують медикаменти, супермаркети – українські продукти, які заміняють на полицях російські, ведеться контр-батарейна боротьба… Що буде далі – залежить тільки від нас”.

Херсон, фото Мстислава Чернова7 Херсон, фото Мстислава Чернова6 Херсон, фото Мстислава Чернова5 Херсон, фото Мстислава Чернова4 Херсон, фото Мстислава Чернова3 Херсон, фото Мстислава Чернова2 default
<
>
default

Читайте також:
З Херсона через ворожі обстріли евакуюють пацієнтів лікарень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна