До Києва прибули глави МЗС одразу семи країн

До столиці України разом прибули з візитом міністри закордонних справ Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Норвегії та Ісландії.

Про це в понеділок, 28 листопада, інформує “Європейська правда”.

“Ми, міністри закордонних справ Естонії, Фінляндії, Ісландії, Латвії, Литви, Норвегії та Швеції, сьогодні у Києві, щоб засвідчити повну солідарність з Україною. Попри “дощі” з російських ракет та варварську жорстокість Україна переможе”, – написав у твіттері міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс.

Міністр закордонних справ Фінляндії Пекка Хаавісто вже опублікував фото з Михайлівської площі, на тлі знищеної російської техніки.

“Можна лише дивуватися мужності й рішучості українців, які захищають незалежність своєї держави. Ми продовжимо підтримувати Україну стільки, скільки буде необхідно. Росія має припинити свою агресивну війну і відступити”, – написав він.

Деталей щодо цього спільного візиту поки не повідомляють.

Читайте також:
Україна дала згоду на візит главі МЗС Бельгії, яка незаконно відвідувала Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна