Мамопластика: що варто знати, перш ніж піти на операцію ℗

Збільшення грудей – одна з найбільш популярних пластичних операцій у світі. Адже про ідеальну форму бюста бодай глибоко в душі мріє більшість жінок, а від природи так пощастило далеко не кожній. Якщо до таких належите і ви, радимо звернути увагу на клініки Туреччини. В останні роки ця країна стрімко вибивається в лідери пластичної хірургії: лікарі там переважно справді фахові, а ціни порівняно з Америкою, державами ЄС чи навіть Україною – дуже й дуже помірні.

Майте на увазі: хороший лікар ніколи не переконуватиме пацієнтку збільшити груди, не впевнившись, що операція для неї справді важлива й потрібна. І, звичайно, переконається у відсутності протипоказань. Щоб знайти такого фахівця, тим паче в іншій країні, доведеться витратити чимало часу на пошуки інформації та відгуків в інтернеті. Втім, є спосіб значно пришвидшити цей процес: звернутися до компанії Globalmedik, яка співпрацює з усіма найкращими клініками Туреччини. Її фахівці не лише порадять вам перевірену клініку з хорошою репутацією, а й допоможуть підшукати «саме вашого» лікаря та записатися на консультацію.

Кому показане збільшення грудей

Збільшення грудей, або маммопластика, допоможе значно покращити якість життя і підняти самооцінку жінкам, які мають такі проблеми:

  • вроджені деформації молочної залози;
  • незадоволення розміром чи формою грудей;
  • відсутність або деформація груді після видалення доброякісного чи злоякісного новоутворення;
  • опущення (птоз) грудей після вагітності та годування груддю, стрімкого схуднення тощо.

Як вибрати імплант

Для збільшення грудей у сучасній пластичній хірургії використовують імпланти, що складаються з гладкої або текстурованої оболонки, наповненої силіконовим гелем. Цей гель забезпечує імпланту м’яку і приємну на дотик консистенцію, але при цьому «тугий» і не розтікається навіть у разі ушкодження зовнішньої оболонки. Тож міфи про те, як штучні груди вибухають при авіаперельоті, булькають або «здуваються» після випадкової травми – не більше, ніж украй далекі від реальності «страшилки».

На консультації лікар підбере грудні імпланти такої форми та бренду, які найкраще підійдуть для конкретної пацієнтки й максимально відповідатимуть її побажанням щодо кінцевого результату. При цьому хірург бере до уваги такі особливості, як пропорції тіла, об’єм грудної клітки, щільність молочних залоз, їхня початкова форма та об’єм, стан шкіри і загальний стан здоров’я.

Грудні імпланти бувають різної форми:

  • круглі – забезпечують найбільш значне збільшення об’єму й створюють push-up-ефект, тому підходять жінкам, чий бюст втратив пишну форму внаслідок вікових змін або тривалої лактації; надають груді кулястої форми (у деяких випадках це «видає», що груди були збільшені за допомогою мамопластики);
  • краплевидні – збільшують груди, при цьому зберігаючи їх природну форму, тож підходять передусім жінкам, які не зіштовхнулися з проблемою провисання грудей. Відрізнити такі імпланти від повністю натуральних грудей, коли жінка стоїть, фактично неможливо.

Спосіб введення імпланта також може бути різним: через розріз навколо ареоли соска, під пахвою або через складку під груддю. Обрати найкращий варіант може тільки хірург, взявши до уваги анатомічні особливості пацієнтки, форму імпланта та інші фактори.

Протипоказання

Як і будь-яке інше оперативне втручання, мамопластика має низку протипоказань. Тож про збільшення грудей за допомогою хірургії доведеться забути (щонайменше на деякий час):

  • дівчатам віком до 18 років;
  • вагітним та жінкам, які ще годують груддю;
  • у разі наявності в організмі активних запальних та/або інфекційних процесів;
  • пацієнткам з онкопатологіями,
  • хворим на гемофілію.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна