На Київщині родини отруїлися чадним газом через неправильну експлуатацію генератора, є загиблий

У селі Бобриця Київської області сім’я отруїлась чадним газом через неправильну експлуатацію електрогенератора. Є загиблий.

Про це повідомив голова ГУ НП у Київській області Андрій Нєбитов у п’ятницю, 25 листопада.
З його слів, родина використовувала електрогенератор прямісінько у приміщенні. Внаслідок отруєння загинув чоловік, його дружину лікарі встигли госпіталізувати.

Ще один інцидент стався в Гостомелі, де чадним газом отруїлась ціла родина. Спершу погано стало 72-річній жінці, а потім її 4-річній онучці. Також стан погіршився у 12-річної дівчинки та її 48-річного батька.

“Вкотре застерігаю: не нехтуйте інструкцією з експлуатації електрогенераторів та приладів для опалення систем. Вчасно перевіряйте справність роботи газових приладів та вентиляції! Дбайте про своє здоров’я та життя”, – пише Нєбитов.

Читайте також:
У Львові міськрада компенсуватиме мешканцям багатоповерхівок 50% вартості генераторів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна