Мережа “Сільпо” відновила роботу в Херсоні

Мережа супермаркетів “Сільпо” почала працювати у Херсоні: 24 листопада почав працювати “Сільпо” на просп. Будівельників, 27-А.  “Сільпо” в ЦУМі, на Ушакова, 49, планують відкрити незабаром.

Про це повідомляє пресслужба мережі в п’ятницю, 25 листопада.

“Поки що можемо відкрити супермаркети на “мінімальному заряді”. Адже ми відновлюємося з “повного нуля”, – пояснили в мережі.

“Ми були вимушені остаточно піти з міста наприкінці квітня. За цей час росіяни розграбували немалу частину нашого обладнання: як зазвичай, крали все, що можна було відкрутити – коптильню для риби, ваги, самокаси і купу невеличких штук. Ми навіть не знаємо повний перелік втраченого – бо інвентаризацію будемо проводити після відкриття”, – йдеться у повідомленні.

З першого дня роботи в магазинах у повному обсязі буде, так звана, стелажна продукція – тобто те, що стоїть на поличках і не потребує температурного режиму, пояснили в “Сільпо”.

“Ще завозимо свіжі фрукти та овочі. Хліб поки що не з нашої пекарні, але він буде і буде свіжий. На Будівельників ми ще зможемо обладнати три “холодні” вітрини з молочною продукцією, ковбасними виробами і тортиками. Ми подумали, можливо, захочеться відсвяткувати виборену свободу і потішити себе солодощами”, – розповіли в мережі.

“На Ушакова ми встановлюємо трішки потужніший генератор. Тож, там буде більший вибір молочної продукції, м’ясних і ковбасних виробів, солодощів. Ще буде свіжа риба і м’ясо. Невелика кількість замороженої продукції – напівфабрикати, риба, овочі.

Можливо, вдасться запустити піч для піци – це буде наша майже перемога над законами фізики.

На Ушакова буде працювати кав’ярня. Крім кави та чаю з солодощами ми тимчасово розмістимо в ній кулінарію. Асортимент поки невеличкий, бо зараз ми щодня будемо привозити готові страви з Миколаєва”, – додали в “Сільпо”.

У мережі додали, що зв’язок поки що через Старлінки.

“Можливо, вдасться відновити супермаркет в ТРЦ “Фабрика”. На жаль, він постраждав найбільше – був пограбований вщент і велика частина площі вигоріла”, – резюмували в мережі.

Читайте також:
У Херсоні запрацювали “пункти незламності” й центри гуманітарної допомоги

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна