До Дебальцевого прибули “вагнерівці” та “кадирівці”, – ГШ

До тимчасово окупованого Дебальцевого на Донеччині прибули підрозділи “вагнерівців” та “кадирівців”. Біля Молочанська Запорізької області окупанти вивільнили окремі позиції.

Про це ввечері в вівторок, 22 листопада, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“У місті Єнакієве, що на Донеччині, триває підготовка примусово мобілізованих з території тимчасово окупованого регіону до лав російських військ. Як особливість відзначається розміщення так званих інструкторів в приміщенні місцевого політехнічного технікуму, де одночасно навчаються студенти”, – йдеться в повідомленні.

У тимчасово окуповане місто Дебальцеве на Донеччині для нарощення угруповання військ переміщено окремі підрозділи з території Чеченської Республіки та зі складу приватної військової компанії “Вагнер”.

“Крім того, виявлено перегрупування окремих підрозділів окупантів в районі населеного пункту Молочанськ Запорізької області. За наявною інформацією, вивільнено окремі позиції та знято окремі блокпости”, – додають в Генштабі.

Читайте також:
Три населені пункти на Кінбурнській косі залишилося звільнити до повної деокупації Миколаївщини, – Кім

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна