Данілов розповів, на скільки масованих атак Росія має ще ракет

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що Російська Федерація має ще “занадто багато” ракет С-300.

Про це в вівторок, 22 листопада, інформує “Радіо Свобода”.

“У нас є достеменна інформація про наявність на території РФ тих чи інших видів озброєння. Маємо розуміння, скільки залишилося – певних ракет залишилося менше 10%, є ракети, яких залишилося 18%, є ракети, яких, на жаль, до біса на території РФ – це ракети С-300.

Їх занадто багато. Ними зараз і жбурляють в Запоріжжя, Херсон, на Харківщину. У них їх ще багато. Що стосується високоточних ракет, то ми чітко усвідомлюємо, скільки вони на сьогодні їх мають. Якби все було гаразд, то вони б точно не зверталися до іншої країни для того, щоб їм допомагали ракетами”, – сказав він.

За його словами, Росія має ресурс для 3-4 масованих ударів, рівноцінних атаці, яка сталася 15 листопада.

“Той напад, який був 15 листопада, був одним із найпотужніших. Якщо мова йде про такий обстріл, який був тоді, то це максимум три-чотири рази вони можуть ще зробити схожі атаки”, – додав секретар РНБО.

Читайте також:
У Повітряних силах ЗСУ розповіли, як вдається збивати російські ракети Х-101

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна