Росіяни вантажівками перевозять боєкомплекти і військову техніку з Маріуполя до Криму

У тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі Донецької області загарбницькі вантажівки перевозять боєкомплекти та військову техніку.

Про це в понеділок, 21 листопада, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в телеграмі.

“Маріупольський трафік. Центр міста. Фури навіть обганяють одна одну по зустрічній. Ні, все це не в Маріуполь. Пункт призначення – Крим. Головне, що в більшості цих величезних вантажівках, наче цивільних, окупанти перевозять БК та військову техніку. Аби уникнути ураження на ділянках біля Криму, доступних для ураження ЗСУ”, – написав він.

Він зазначив, що через трафік у місті постійно стаються ДТП, і, “якщо одна зі сторін – українець (маріуполець), то він винен за замовченням”.

“Таке воно, жити у військово-логістичному хабі на сухопутному коридорі до Криму”, – констатував радник мера, говорячи про нинішній Маріуполь.

Читайте також:
У Барселоні закрили фотовиставку оборонця Маріуполя Дмитра Козацького з “Азова” через його нібито “нацистські погляди”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна