Росіяни обстріляли з РСЗВ Очаківську громаду, спалахнула пожежа

На Миколаївщині війська РФ під ранок обстріляли з реактивних систем залпового вогню акваторію та населений пункт Очаківської громади, виникла пожежа.

Про це 20 листопада повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

“Вночі, 20 листопада, з 04:16 ворог завдавав ударів із РСЗВ по акваторії й населеному пункту Очаківської громади. Внаслідок обстрілу виникла пожежа господарчої будівлі”, – написав голова області в телеграмі.

У Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області з цього приводу повідомили, що внаслідок влучання боєприпасів та уламків від них загорівся сінник. Рятувальників про це сповістили о 04:38. Пожежу ліквідовано о 05:35 на площі 25 кв. м. Інформація про постраждалих не надходила.

Також, за інформацією рятувальників, зареєстровано ще чотири пожежі, які виникли 19 листопада та не пов’язані зі збройною агресією РФ. У Миколаєві і с.Привільне Баштанського району на місці пожеж виявлено загиблих – чоловіків 1959 р.н. та 1956 р.н. відповідно.

За словами Кіма, в Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте також:
На звільненій Херсонщині від росіян прилетіло в пункт гумдопомоги – 5 поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна