Росія продовжує вбивати українських дітей. Уже щонайменше 437

В Україні внаслідок російської агресії загинули вже щонайменше 437 дітей.

Про це вранці в суботу повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За добу число загиблих зросло на чотири дитини.

  • 18 листопада в селі Комиш-Зоря Запорізької області у житловому будинку військовослужбовці РФ впритул розстріляли родину разом із двома дітьми віком 5 та 14 років.
  • 17 листопада у лікарні від отриманих поранень помер 4-місячний хлопчик. Він був поранений під час обстрілу ворогом села Циркуни Харківської області.
  • Також стало відомо про ще одну загиблу дитину внаслідок ракетного удару РФ 17 листопада по приватному будинку  у Вільнянську Запорізької області.

“Станом на ранок 19 листопада 2022 року більше ніж 1274 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації.

За офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 437 дітей загинуло та понад 837 отримали поранення різного ступеню тяжкості”, – ідеться в повідомленні.

Дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих РФ територіях та на звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 423, Харківській – 266, Київській – 117, Миколаївській – 77, Запорізькій – 75, Чернігівській – 68, Луганській – 64, Херсонській – 64, Дніпропетровській області – 32.

Читайте також:
Зросла кількість загиблих від російської атаки у Вільнянську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна