У ЗСУ назвали два найгарячіші напрямки на фронті, де росіяни зазнають “неймовірних втрат”

Бахмутський і Авдіївський напрямки залишаються “найгарячішими точками”, війська РФ там зазнають “неймовірних втрат.

Про це в п’ятницю, 18 листопада, заявив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону.

“Бахмутський і Авдіївський напрямки залишаються епіцентрами, найгарячішою точкою війни. Ворог там несе неймовірні втрати. Від взводу до роти противник може загубити за добу на Бахмутському або Авдіївському напрямках. Пріоритети їхнього військово-політичного керівництва, щоб показати своєму населенню хоч якесь досягнення на полі бою, змушують їх гнати в цю машину смерті. Єдине, про що ми шкодуємо, – ми також маємо втрати, хоч і менші, ніж у противника”, – розповів офіцер, його цитує “Радіо Свобода”.

За його словами, українські військові щодня роблять все, щоб противник не зміг “досягнути своєї мети, прорвати оборону і вийти на оперативний простір”.

“Там гнучка лінія фронту на невеликій відстані. Там йде позиційна війна. Іноді, щоб зберегти особовий склад, командирам на місцях доводиться ухвалювати складні рішення про те, щоб відійти. Здебільшого ці позиції потім відвойовуються. Найголовніше – там тримається оборона багато місяців і ворог не може досягнути головного – прорватися і вийти далі завойовувати нашу землю”, – додав Черватий.

Читайте також:
За добу ЗСУ ліквідували ще 710 окупантів, найбільше – на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна