ДОПОМАГАЄМО ППО – ЗБИРАЄМО НА ОПТИКУ для мобільної групи зенітного ракетного дивізіону

Такі дні, як був 15 листопада, а перед тим 10 жовтня, а після того – 17 листопада, і вочевидь буде ще, засвідчують величезне значення нашої протиповітряної оборони.

Глибше в тилу – крилаті ракети й “шахіди”. Біля лінії фронту – літаки й ударні гелікоптери ворога. Все це залізяччя не має права літати в українському небі. І цього права росіян позбавляє ППО Повітряних сил, та ППО Сухопутних військ ЗСУ.

Новинарня” послідовно надає підтримку зенітному ракетному дивізіону 1 Сіверської отбр.

Досі з вашою допомогою ми швидко провели збори на прилад нічного бачення, кікімори та зігрівальні жилети для мобільної групи наших зенітників.

Звіт – тут: https://bit.ly/3EgnB8V

Ми все це завезли хлопцям на Дніпровсько-Запорізький напрямок. Познайомилися з їхнім ПЗРК “Містраль”, наданим Францією. Почули їхнє нове прохання.

Ми зробили про нього окреме відео, ось воно – дивіться і підписуйтеся на канал!

ПЗРК “Містраль” на озброєнні мобільної групи ППО – як його покращити

“Містраль” – крута штука. Але є нюанси. Все-таки цей комплекс зроблено за технічними можливостями десь 20-річної давності. З того часу електроніка й оптика зробила крок вперед. Для ілюстрації: ваш сьогоднішній смартфон фотографує в рази краще, ніж крута “зеркалка” 25-річної давності.

Так от, про що просять ПЗРКшники на “Містралі”.

Якщо поставити на цю трубу сучасніший тепловізор – із тих, що доступні у вільному продажі, а до тепловізора причепити кращу лінзу, – ПЗРК “Містраль” виявлятиме російський літак на 3-4 км раніше, ще на зустрічному курсі. А отже, у зенітників буде більше часу й можливостей його збити – поки він не почав тікати. Майже те саме з ракетами, дронами тощо.

💳 Отже, нас просять зібрати кошти на новий тепловізор із додатковою лінзою для “Містраля”.

Ціна питання – 250 тис. грн.

Якщо раптом збір не вдасться повною мірою, акумульовані на банці кошти підуть на інші значущі потреби цього підрозділу та/або інших військових підрозділів і фондів.

Але, здається, нас тут багато, а якісна ППО – потреба кожного з нас. Тож нумо.

Реквізити в Монобанку:
банка
https://send.monobank.ua/jar/7v5Lb6piiE?fbclid

картковий рахунок
5375411204704428

Читайте також:
РФ запускає по Україні крилаті ракети з імітатором ядерної боєголовки, – ЗМІ

 


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.