У боях поблизу Майорська батальйон окупантів втратив половину особового складу і розформований, – ГШ

У боях за селище Майорськ, що під Горлівкою в Донецькій області, один із батальйонів російських окупантів втратив 50% складу і був розформований.

Про це у середу, 16 листопада, повідомив Генеральний штаб у своєму ранковому зведенні.

“У зв’язку зі значними втратами в ході ведення бойових дій, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей у підрозділах окупаційних військ почастішали випадки дезертирства, та значно погіршився морально-психологічний стан”, – йдеться в повідомленні.

“Так, після боїв у районі населеного пункту Майорськ втратив боєздатність 1-й горлівський територіальний батальйон (окупаційних військ угруповання “ДНР” – “Н”). Втрати у ньому склали понад 50 відсотків вбитими та пораненими, морально-психологічний стан військовослужбовців незадовільний. Командуванням противника розформувало зазначений підрозділ. Залишки особового складу розподілені по інших військових частинах”, – зазначають у Генштабі.

Читайте також:
ЗСУ атакували позиції росіян в районі Кінбурнської коси

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна