На Київщині внаслідок вчорашньої ракетної атаки зруйновано більше 15 будинків

Унаслідок вчорашньої російської ракетної атаки в одній тільки Київській області зруйновано понад 15 житлових будинки і два нежитлових приміщення. Враження зафіксовані в щонайменше трьох районах.

Правоохоронці виявили частини ворожих снарядів, зкорема, в полях і лісах. Про це повідомили в поліції Київської області в фейсбуці.

“Вирву і уламки ракети окупантів виявили наші поліцейські поряд з одним із населених пунктів Київської області. Частини смертельної зброї знайшли на полі. Завдяки силам протиповітряної оборони вдається дати гідну відсіч ворогу”, – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

На щастя, потерпілих та загиблих на територіях громад немає.

У другій половині дня у вівторок Росія завдала масованого ракетного удару по території України, обстрілявши щонайменше 12 областей і уразивши критичну інфраструктуру, внаслідок чого у значній частині регіонів України спостерігаються проблеми з електроенергією.
Росіяни визнають, що били зокрема по трансформаторах.

Постраждала також сусідня Молдова. Там виникли масштабні перебої в електропостачанні після того, як російські удари вивели з ладу ключову лінію електропередач на території України, яка постачає електроенергію в Молдову.

Читайте також:
Після ракетної атаки рашистів пошкоджено 15 об’єктів енергетики – понад 7 мільйонів людей без світла

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна