Епіфаній передав для ЗСУ партію міношукачів

Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній передав для потреб Збройних сил України партію міношукачів.

Про це повідомили у вівторок, 15 листопада, у пресслужбі ПЦУ.

Зазначається, що Епіфаній зустрівся з Героєм України, Командувачем сил і засобів оборони міста Києва генерал-лейтенантом Олександром Павлюком.

“Блаженнійший владика поспілкувався з гостем з приводу триваючого звільнення тимчасово окупованих російськими загарбниками територій нашої держави та налагодження на них нормального життя”, – йдеться в повідомленні.

Йшлося й про те, що через злочинні дії окупантів, від яких часто страждають мирні мешканці, Україна за визначенням ООН є однією з найбільш замінованих країн світу.

“Тож задля допомоги у розв’язанні цієї проблеми Митрополит Епіфаній передав захисникам Батьківщини міношукачі й інші пристрої для виявлення мін та вибухонебезпечних предметів”, – резюмували в ПЦУ. 

Читайте також:
Епіфаній нагородив Буданова орденом ПЦУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна