Понад половина окупаційних військ ще на правому березі Херсонщини, – розвідка

виправлено, дату змінено

Більше половини російських сил, які були дислоковані на правому березі Дніпра, все ще залишаються там. Це сила, яка раніше оцінювалася у 20 000 осіб.

Про це заявив представник Головного управління розвідки МОУ Вадим Скібіцький в коментарі The Guardian, оприлюдненому 10 листопада.

“Остання інформація, яку ми маємо, що четверту тактичну військову базу перекинули на лівий берег. Решта військ досі там, воюють та ведуть бойові дії з метою прикриття виходу інших”, – сказав він.

За словами представника воєнної розвідки України, окупанти відступають з другої лінії оборони, на яку їх відкинули українські сили на початку жовтня, але вони вибудували лінію оборони навколо Херсона – і “час покаже”, чи вирішать вони захищати місто.

Читайте також:
ЗСУ звільнили Снігурівку на Миколаївщині. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна