“Масоване вогневе ураження”: в Генштабі розповіли про дії в разі повторного наступу ворога з Білорусі

У Генеральному штабі Збройних сил України запевняють, що вдадуться до активної оборони в разі можливого повторного наступу російських сил із території Білорусі.

Про це в четвер, 10 листопада, інформує пресслужба ГШ ЗСУ.

“Активна оборона. Так будуть діяти наші воїни на випадок, якщо ворог надумає повторити наступ з території республіки Білорусь. Із моменту перетину державного кордону з Україною почнеться масоване вогневе ураження окупантів. Кожна дорога і стежина, ліси та пагорби стануть для ворога пасткою або неприємним сюрпризом. Його втрати будуть величезними”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що для оборони й відсічі збройної агресії українські військові задіють всі можливі інженерні загородження, мінування місцевості й використання фугасів.

“Активно діятимуть підрозділи спеціального призначення, Сухопутних військ, Повітряних сил та Ракетних військ і артилерії”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
“Битимемо ворога з моменту перетину кордону”: Наєв перевірив готовність військ у північній операційній зоні

Російським мобілізованим, що перебувають в Білорусі, видали шоломи зразка Другої світової та іржаві автомати, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна