Шон Пенн привіз Зеленському свого “Оскара”

До Києва з черговим візитом після початку повномасштабного вторгнення РФ приїхав відомий американський актор і громадський діяч Шон Пенн.

Митець привіз свою статуетку “Оскар” і передав її президентові Володимиру Зеленському як символ віри в перемогу нашої країни. Відзнака перебуватиме в Україні до закінчення війни, повідомив у телеграмі глава держави.

Зеленський вручив Шону Пенну орден “За заслуги” ІІІ ступеня, яким актора нагороджено за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавної співпраці, підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі.

Також делегація з ОП відвідала Алею сміливості на столичній площі Конституції.

“Алея сміливості – місце, завдяки якому сучасні та майбутні покоління українців пам’ятатимуть тих сміливців, які були з Україною із самого початку. Поруч з іменами багатьох світових лідерів, які допомогли Україні під час війни, знаходиться й іменна табличка Шона Пенна”, – розповіла пресслужба Банкової.

В ОП нагадали, що Шон Пенн відвідав Україну в перший день російського вторгнення, щоб зафіксувати події в нашій країні та донести світові правду про російську агресію. “Така підтримка України та її людей є дуже цінною”.

Читайте також:
Шон Пенн у Львові пообіцяв допомагати вимушеним переселенцям

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна