“Мобілізуємо 300 тисяч комарів”: Резніков потролив Небензю

Міністр оборони України Олексій Резніков потролив постійного представника Росії при ООН Василя Небензю, який нещодавно заявив, що Україна може розповсюджуватися комарів, заражених небезпечними вірусами.

Про це глава українського оборонного відомства написав на сторінці у твітері у вівторок, 8 листопада. 

“В Україні оголошено часткову мобілізацію, в рамках якої планується призвати близько 300 тис. комарів. Проєкт має робочу назву “Москіти проти москалів”, – йдеться в дописі. 

До свого повідомлення Резніков додав цитату Небензі щодо комарів.

Нагадаємо, що 28 жовтня постійний представник Росії в ООН Василь Небензя заявив, що російські окупанти нібито виявили в Україні безпілотники, які можуть “розповсюджувати комарів, заражених небезпечними вірусами”.

“Згідно з описом такий безпілотник транспортує в заданий район контейнер із великою кількістю комарів – переносників інфекцій і вивільняє їх. Під час укусу комарі інфікують атакованих людей збудниками особливо небезпечних захворювань”, – сказав Небензя.

Читайте також:
РФ перетворила своє право вето в Радбезі на право смерті, – Зеленський в ООН. БОНУС: обмовка Небензі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна