На Херсонщині ЗСУ вдарили по будівлі, де знаходилося 200 росіян

Збройні сили України завдали удару по будівлі базування підрозділу окупантів у Каховці Херсонської області. На той момент там перебували 200 росіян, їм завдали суттєвих втрат.Про це повідомляє Повітряне командування “Південь”.

Точні втрати противника невідомі, їх РФ ретельно приховує. У місті посилено адміністративно-поліцейський режим та тиск на місцеве населення.Зазначається, що ситуація в районі “динамічна та напружена”.

Українські захисники на півдні продовжують активні дії, тримають ініціативу на закріплених територіях і перевагу у вогневому ураженні.

Війська Росії на півдні ведуть активну оборону та намагаються утримати зайняті рубежі. На правобережжі вони здійснюють маневри силами та засобами, облаштовують рубежі оборони. А на лівобережжі — проводять замінування узбережжя, вивозять населення за 15-кілометрову зону та окопують техніку.

Читайте також:
Генштаб відмінусував 490 рашистів за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна