ЗСУ атакували готель “Золотий фазан” в Олешках, де сиділи окупанти: детонація тривала дві години

В Херсонській області Збройні сили України влучили в скупчення російських загарбників в Олешках.

“Наша артилерія продовжує відпрацювання по ворогу. Влучання в скупчення рашистів в Олешках”, – написав Хлань.

У коментарі “Еспресо” Хлань зазначив, що вночі було накрите розташування військових РФ в Олешках. У цьому місті ворог проводить примусове виселення населення – так звану “евакуацію”, і розташовує там свої військові частини, військових розселяють у будинки.

Виселення населення відбувається на всьому лівобережжі, підкреслив депутат облради. За його словами, у Новій Каховці і Каховці жителів протягом дня з гучномовців закликають «евакуюватися» – йде інформаційна атака на людей. Водночас загарбники після оголошення «евакуації» почали розграбування Нової Каховки, а набережну міста заставили дотами, які схожі на «бетонні туалети», додав він.

Як згодом повідомив Олешківський міський голова Євген Рищук, в Олешківському районі поблизу села Раденськ на загарбаній військовими РФ території Херсонщини зафіксовано влучання у готельний комплекс, детонація тривала протягом двох годин.

“Сьогодні вночі було відпрацювання готельного комплексу “Золотий Фазан” поблизу с.Раденськ Олешківського району Херсонської області, зафіксовано влучання, протягом двох годин була детонація”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
“Точне влучання”: в Олешках на Херсонщині “детонує” російський склад з боєприпасами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна