Зеленський обговорив із Санду падіння російської ракети в Молдові

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з главою Молдови Маєю Санду.

Про це глава держави повідомив у твіттері в четвер, 3 листопада.

“Обговорили з президенткою Молдови Маєю Санду поточні енергетичні та безпекові виклики для наших країн. Розповів про російський повітряний терор, який нині зачепив і Молдову. Обмінялися оцінками падіння ракети на її території”, – зазначив він.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня пресслужба МВС Молдови повідомила, що на територію країни впали фрагменти ракети, збитої українською зенітною системою після атаки безпілотника на Дністровську греблю на українській території за 1 км від греблі в Наславчі. У будинках Наславчі вибило вікна. Постраждалих немає.

Пізніше у відомстві уточнили, що не зафіксували порушення повітряного простору Молдови ракетами, адже  на території Молдови впали лише фрагменти ракети, збитої українськими ППО.

При цьому, за інформацією прикордонників, гребля не постраждала і немає жодної загрози затоплення району.

Читайте також:
У Молдові поліція посилила контроль на кордоні після падіння уламків російської ракети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна