Енергетичні й водні об’єкти Кривого Рогу окупанти атакували “Іскандерами” й дронами

Російські війська вночі атакували об’єкти енергетичної та водної інфраструктури у Кривому Розі ракетами “Іскандер” та дроном-камікадзе Shahed-136.

Про це в четвер, 3 листопада, інформує пресслужба оперативного командування “Південь”.

“Вночі по Криворіжжю, за уточненими даними, було завдано ракетний удар “Іскандером” та ударним дроном типу Shahed-136 по об’єктах енергетичної та водної інфраструктури. Без людських втрат. Відновлення об’єктів триває”, – йдеться в повідомленні.

Напередодні іранський дрон-камікадзе “Shahed-136” пізно ввечері влучив в енергетичний об’єкт на території Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Крім того, за даними ОК “Південь”, атаку чотирма дронами-камікадзе у Нікопольському районі Дніпропетровської області силами протиповітряної оборони було відбито: всі баражуючі снаряди знищено.

Крім того, по Нікопольщині росіяни били з “Градів” та важкої артилерії. В райцентрі, Нікополі, зайнялася автозаправка. Пожежу оперативно ліквідовано. Обстрілами пошкоджено житлові будинки, заклад освіти, приватні підприємства.

У Марганецькій громаді ворожі снаряди залишили мирне населення без електрики.

Читайте також:
Подруга голови Дніпропетровської ОВА Резніченка отримала ₴1,5 млрд на дороги в області

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна