У Молдові поліція посилила контроль на кордоні після падіння уламків російської ракети

Поліція Молдови обмежила доступ до північної частини населеного пункту Наславча Окницького району та посилила контроль на кордоні після падіння уламків російської ракети.

Про це вдень у понеділок, 31 жовтня, повідомляє Newsmaker.

Правоохоронці ведуть повітряне спостереження за прикордонною областю, а у відділеннях прикордонної поліції в Атаках і Окниці запровадили особливий режим роботи і збільшили кількість патрулів.

У відомстві повідомили, що під керівництвом прокурора розслідують те, що трапилося в Наславчі.

Нагадаємо, вранці пресслужба МВС Молдови повідомила, що на територію країни впали фрагменти ракети, збитої сьогодні українською зенітною системою після атаки безпілотника на Дністровську греблю на українській території за 1 км від греблі в Наславчі. У будинках Наславчі вибило вікна. Постраждалих немає.

Пізніше у відомстві уточнили, що не зафіксували порушення повітряного простору Молдови ракетами, адже  на території Молдови впали лише фрагменти ракети, збитої українськими ППО.

При цьому, за інформацією прикордонників, гребля не постраждала і немає жодної загрози затоплення району.

Читайте також:
Три російські ракети пролетіли над Молдовою: посла РФ викликали в МЗС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна