Росіяни обстріляли з важкої артилерії Нікополь і окупований Енергодар

Вночі російська артилерія обстріляла як Нікополь на Дніпропетровщині, так і окупований Енергодар на протилежному березі Дніпра в Запорізькій області.

Про черговий обстріл Нікополя вранці 30 жовтня повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“Накрили вогнем з важкої артилерії сам Нікополь. У місті понівечені 10 багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди та газогін. Російські снаряди прилетіли і в місцеве підприємство з вивезення побутових відходів. Там сталося загоряння. Вогнеборці з полум’ям впоралися. Серйозно пошкоджені автівки підприємства”, – розповів голова області в телеграмі.

Фото: тг Валентин Резніченко

За його словами, обійшлося без постраждалих.

Російські війська сьогодні вранці також влучили в електропідстанцію в окупованому ними Енергодарі.

Про це в телеграмі написав міський голова Дмитро Орлов.

“Ранок неділі окупанти в Енергодарі почали з провокацій. Зараз, внаслідок обстрілу рашистами промислової зони, більша частина міста залишилися без світла. Попередньо – влучили в одну з підстанцій”, – повідомив мер.

Читайте також:
“Гарна була доба”: Генштаб відмінусував 950 рашистів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна