У Києві продовжаться екстрені відключення світла, й вони можуть тривати довше

У Києві з 08:25 продовжуються екстрені відключення світла, які можуть тривати довше, ніж у попередні дні.
Про це повідомляє ДТЕК.Напередодні, 27 жовтня, у Києві та області ввели триваліші відключення світла через нові пошкодження енергосистеми. 28 жовтня більш тривалі відключення продовжаться у столиці.У ДТЕК кажуть, що ситуація в енергосистемі напружена. Графіки стабілізаційних відключень, які складали раніше, уже неактуальні. Найближчими днями зберігається висока можливість застосування жорсткіших і триваліших відключень електропостачання.

Жителів закликають помірно споживати електроенергію: вмикати енергомісткі прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів і торговельних центрів.

Читайте також:
“Укренерго” скасував екстрені відключення світла на Київщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна