“Вишукують у місцевих їжу та просять помитися”: пригоди мобілізованих росіян на Запоріжжі

Мобілізовані російські новобранці, яких перекинули на окуповану територію Запорізької області, випрошують у місцевих мешканців харчі і можливість помитися.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ у вівторок, 25 жовтня.

“Для поповнення втрат на Запорізькому напрямку до населеного пункту Вовківка (село у Василівському районі – “Н”) прибула чергова партія російських військовослужбовців, які хаотично пересуваються вулицями, вишукують у місцевого населення їжу та можливість помитись”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що російські окупаційні війська для поповнення поточних втрат продовжують заходи примусової мобілізації в ОРДЛО.

У тимчасово окупованому місті Хрустальний (колишній Красний Луч) Луганської області “мобільні групи” затримують та доправляють до військкомату всіх чоловіків.

Також, за наявною інформацією ГШ, для поповнення підрозділів приватних військових кампаній до Станиці Луганської з території Росії приїхала чергова партія ув’язнених. Місцевим так званим “правоохоронцям” заборонено втручатись у разі виявлення порушень з боку прибулих найманців.

Читайте також:
ЗСУ підтвердили знищення десятків окупантів у Горностаївській громаді на Херсонщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна