ЗСУ витіснили ворога з трьох сіл на Луганщині та з одного – в Донецькій області, – ГШ

Протягом поточної доби Сили оборони України відбили атаки ворога в районах населених пунктів Спірне, Соледар, Бахмут, Андріївка, Мар’їнка та Первомайське. Крім того, ЗСУ повернули контроль над трьома селами в Луганській та одним – у Донецькій області.

Про це повідомляє пресслужба Генерального штабу у вечірньому зведенні 24 жовтня.

“Завдяки успішним діям, наші війська витіснили ворога з населених пунктів Кармазинівка, М’ясожарівка і Невське Луганської області та Новосадове на Донеччині”, – сказано в повідомленні.

Звільнені населені пункти на мапі

Зазначається, що авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 17 ударів. Підтверджено ураження 13 районів зосередження озброєння та військової техніки ворога та чотирьох позицій зенітних ракетних комплексів.

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили два гелікоптери.

Українські ракетні війська та артилерія за поточну добу уразили чотири пункти управління, десять районів зосередження живої сили, озброєння й військової техніки, шість складів боєприпасів, зенітний ракетний комплекс, район вогневих позицій артилерії та три інші важливі об’єкти противника.

Читайте також:
На Херсонщині зенітники ПС ЗСУ збили два “Алігатори” за пів години

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна