Росіяни готували великий штурм на Соледар: 93-тя бригада запобігла

93-тя окрема механізована бригада ЗСУ Холодний Яр повідомляє, що росіяни готували великий штурм міста Соледар на Донеччині, але піхотинці запобігли цьому.

Про це інформує пресслужба військової частини у середу, 19 жовтня.

“Розвідка бригади виявила окремі бронетанкові групи противника, силами яких росіяни планувати здійснити великий штурм міста Соледар на Донеччині. Утім, Збройні сили спрацювали на випередження”, – йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що завдяки злагодженій роботі командування холодноярців, піхоти, танків та артилерії бригади, а також інших підрозділів, що воюють на цьому напрямку, вдалося завадити реалізації планів окупантів. 

“Знищення певної кількості техніки противника, а також втрати серед особового складу не дадуть росіянам змоги наступати у цьому напрямку найближчим часом”, – наголосили в “93-ці”.

Читайте також:
Під Соледаром 93-тя бригада спалила російську броню “Стугною” з максимальної дальності 5 км

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна