У 83 тисячі київських квартир повернули світло, що зникло після ракетного удару вранці

У Києві до вечора відновили електропостачання для 83 тисяч родин, яке зникло після ракетного обстрілу ТЕЦ уранці.

Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

“У Києві відновили електропостачання 83 тисячам родин, які залишились без світла після обстрілу зранку об’єкту критичної інфраструктури”, – написав мер у телеграмі.

Він пояснив, що внаслідок пошкоджень відключалося енергообладнання ДТЕК “Київські електромережі”, що живить водоканал та житловий масив Троєщина. Фахівцям вдалося за сім годин виконати технічні роботи та підключити клієнтів за резервною схемою живлення на час, доки відновлюватимуть пошкоджену обстрілами інфраструктуру.

Міський голова нагадав, що два об’єкти критичної інфраструктури зазнали сьогодні значних пошкоджень, зокрема, об’єкт у Деснянському районі.

“Ми робимо все, щоб забезпечити киян життєво важливими послугами в умовах війни в країні. Після сьогоднішньої ракетної атаки частині споживачів також уже відновили водопостачання. Ремонтні бригади працюють, щоб якнайшвидше стабілізувати системи електро- та водопостачання столиці”, – зазначив Кличко.

Нагадаємо, внаслідок атаки російської армії на енергетичні підприємства Києва 18 жовтня загинули троє людей. Це співробітники одного з об’єктів критичної інфраструктури.

Читайте також:
РФ атакувала енергооб’єкти на Лівому березі Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна