Ракетним ударом із Бєлгорода росіяни знищили склади з гумдопомогою в Харкові

Ракетним ударом, завданим уранці з Бєлгорода, російські війська вранці знищили склади з гуманітарною допомогою.

Про це в ефірі “Суспільного” 18 жовтня повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Тимошко, передає “Укрінформ”.

“О 8.20 був нанесений удар по одному із інфраструктурних об’єктів “Укрзалізниці” у м. Харкові. Удар було нанесено шістьма ракетами, попередньо – С-300. В результаті було трохи пошкоджено полотно залізниці, а також складські приміщення. Будь-яких військових об’єктів на цій території враження не знаходилося, ця територія взагалі ніколи не використовувалася військовими, однак тут знаходилися склади з гуманітарною допомогою”, – розповів Тимошко.

За його словами, знайдено шість місць влучання. Ще дві ракети було збито, їхні уламки знаходяться в інших районах міста Харкова.

Як відомо, під час ракетних ударів по Харкову вранці 18 жовтня ніхто не постраждав.
За даними обласної прокуратури, під удар потрапили два райони. В Слобідському районі уламки збитої ракети впали на асфальтне покриття біля входу в житловий багатоповерховий будинок. В Основ’янському районі під ударом окупантів опинились численні складські приміщення з харчовими продуктами та приватні автівки.
Досудові розслідування у двох кримінальних провадженнях почато за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч.1 ст.438 КК України).

Читайте також:
ЗСУ відбили кілька атак росіян на Донеччині та одну – на Харківщині

Обстріли ТЕЦ у Києві: СБУ почала кримінальне провадження

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна