Кількість загиблих унаслідок нинішнього ранкового удару по Києву зросла до трьох

Унаслідок російської ракетної атаки по Києву, яка сталася зранку 18 жовтня, загинули щонайменше троє людей.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко пообіді у вівторок, 18 жовтня.

Усі загиблі — працівники одного з об’єктів критичної інфраструктури. Два об’єкти зазнали значних пошкоджень. Кличко запевняє, що міські служби роблять усе можливе, щоб ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації.

Як писала “Новинарня“, росіяни зранку 18 жовтня обстріляли столицю. Були прильоти в обʼєкт енергозабезпечення на лівому березі міста, у Деснянському районі.
Правоохоронці відкрили справу за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічно.
Нині енергетики проводять обстеження. Дії компанії скоординовані з місцевою владою та рятувальними службами. Киян просять заощаджувати електроенергію та воду.

Читайте також:
Через атаку РФ Троєщина знеструмлена – змінено рух транспорту

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна