На війні в Україні загинув американський ветеран Дейн Партрідж

На війні в Україні загинув американський ветеран Дейн Партрідж. Йому було 34 роки.

Про це пише The Washington Post.

Колишній піхотинець з Айдахо отримав критичні травми на Луганщині, під час російської атаки на його підрозділ. Він був підключений до системи життєзабезпечення, але у вівторок помер.

У квітні Партрідж написав заповіт і купив квиток до Польщі, де записався на службу в Інтернаціональному легіоні. За словами його сестри Дженні Коррі, чоловік відчув духовний заклик приєднатися до українців.

“Він твердо відчував майже кожною кісткою свого тіла, що йому потрібно йти і що йому потрібно боротися. Коли він пішов, це було для мене хвилююче, тому що в глибині душі я знала, що це буде останній раз, коли я його побачу”, – сказала вона.

За словами його рідних, Дейн продовжив битися навіть після того, як цього літа був поранений осколком розтяжки.

Його дружина і п’ятеро дітей змогли попрощатися з ним по відеозв’язку, поки він був у комі.

“Його позивний був “Птах” – Дейн Партрідж, позивний “Птах”. Тому, коли побачите птаха, подумайте про мого сина”, – сказала його мати.

Читайте також:
ГУР МОУ створило спецпідрозділ Інтернаціонального легіону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна