У Бєлгороді, з якого обстрілюють Харків, на житловий будинок впав “неопізнаний об’єкт”

У російському Бєлгороді на житловий будинок впала, ймовірно, частина ракети.

Місцева російська влада стверджує, що в місті “спрацювала ППО”.

Мер Бєлгорода Андрій Іванов з місця події повідомив, що “близько 12:40 на будинок по вулиці Губкіна, 42-Г впав неопізнаний об’єкт після роботи ППО“. Пошкоджено два автомобілі, постраждалих, за даними мера, немає.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков (який на момент інциденту перебував у відрядженні в Москві) заявив, що місто “обстріляли ЗСУ”. Також він повідомив, що ще “частина снаряда, що не розірвалася, впала на спортивний майданчик ліцею №32”.

Нагадаємо, що саме з Бєлгорода російські війська регулярно обстрілюють ракетами Харків. І вже траплялося таке, що випущені в напрямку України ракети не злітали, “самоліквідувалися” ще над територією Росії або починали падати на Бєлгород, внаслідок чого їх доводилося збивати власній ППО.

Читайте також:
Вибухи в російському Бєлгороді: на місці знайшли ракету від ЗРК “Панцир”, якого немає на озброєнні ЗСУ

У Бєлгородській області РФ горить підстанція, люди сидять без світла

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна