Активіст Сініцин збирає 2 млн на БпЛА “Лелека” в обмін на свої вуса. Але є нюанс

Громадський активіст, координатор військового напряму Благодійного фонду Сергія Притули Роман “Сініцин” Балан оголосив збір на безпілотний літальний апарат “Лелека” для ЗСУ, пообіцявши за це зголити вуса (або ні).

Про це Сініцин написав у фейсбуці в четвер, 13 жовтня.

“Якось часто останнім часом питають, що з вусами, коли збрию і навіщо вони треба. Навіть журналісти. Вирішив, що якщо вуса так схвилювали громадськість – треба їх задіяти на допомогу військовим”, – написав Роман.

Відтак, він створив дві банки в Монобанку. В першу можуть донатити ті, хто бажають, щоб Сініцин збрив вуса, в другу – ті, хто воліє, щоб він залишився з вусами.

Ціль в кожній із банок – 2 мільйони гривень.

Закупить БпЛА Благодійний Фонд Сергія Притули, коли комплекс буде готовий.

“Вирішимо, кому віддати, запитів на літаки дуже багато. Ну, і ще написи на крилах розіграємо, серед тих хто задонатив”, – додав Сініцин. 

Читайте також:
“Повернись живим” збирає кошти на БпАК “Лелека-100”, який допомагатиме HIMARSам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна