ЗСУ урочисто підняли український стяг над Лиманом. ФОТО

4 жовтня 2022 року українські захисники урочисто підняли державний прапор у звільненому від російських окупантів місті Лиман на Донеччині.

Про це повідомили в Угрупованні Об’єднаних сил.

“Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський подякував захисникам за звільнення міста від окупації та віддав наказ на урочисте підняття прапору України”, – йдеться в повідомленні. 

Традиційно, у піднятті прапору брали участь воїни Збройних сил, які безпосередньо звільняли Харківщину та Донеччину від російських окупантів, представники Національної Поліції України, Національної гвардії, військово-цивільної адміністрації та жителі міста Лиман, які пережили жахи російської окупації.

“Воїни Збройних сил України вкотре довели усьому світу, що російська армія в Україні приречена на поразку. Наш стяг буде майоріти над звільненими від окупації Луганськом, Донецьком, Севастополем та іншими тимчасово окупованими містами та селами України!”, – додали в органі військового управління. 

“Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський передав від військових до Донецької обласної військової адміністрації повноваження з налагодження подальшого життя у звільнених населених пунктах. Дякую нашим Збройним Силам за те, що очищають від ворога наші українські землі”, – написав на ФБ глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

 Читайте також:
Лиман наш. ЗСУ повністю зачистили місто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна