Тренди переходів відео у TikTok ℗

На платформі TikTok люди демонструють масу креативу в контенті, і для своїх шедеврів використовують різні інструменти, один з яких — переходи. Давайте розглянемо деякі з кращих переходів, які легко зробити і цікаво дивитися, а також поговоримо про редактор відео для ТікТока.

Простіше кажучи, візуально перехід — це зміна картинки. Особливо ефектно такий прийом виглядає, якщо вам потрібно показати історію до і після, продемонструвати різницю в образі чи макіяжі. Технічно це два короткі відео, об’єднані в одне. Можливості для цього представлені на самій платформі ТікТок, а якщо ви не хочете морочитися, є безліч сторонніх програм для TikTok, які змонтують ролики за вас.

VJump – максимально простий у використанні відеоредактор для ТікТок, і він з легкістю допоможе додати перехід до відео https://vjump.com/ru/makeup-transition-tiktok.

Найефектніші переходи для TikTok-роликів

Є кілька переходів, які стають вірусними.

Клацання пальців
Це досить простий перехід, який приваблює багато переглядів аудиторії. Перш ніж виконувати його, спочатку потрібно вирішити, що ви хочете показати. Наприклад, ви переходите від сцени міського життя до гарного природного пейзажу або від серйозної ділової цибулі до гангстерської.

Скидання руки
Подібно до переходу клацанням пальця, цей теж дуже просто зробити. Ви можете змусити себе зникнути з камери скиданням руки, а наступним помахом руки повернутись.

Поштовх головою
Цей перехід виглядає так, ніби в ньому беруть участь дві людини, але насправді це просто трюк. Людина притискає голову до одного боку кадру камери, і складається враження, що хтось інший щойно виштовхнув його з кадру. Виглядає трохи заплутано, особливо коли ця людина повертається в кадр з протилежного боку.

Перехід із капюшоном
Ці відео захопили TikTok і стали неймовірно популярними одразу після появи. Тут все дуже просто і зміна іміджу відбувається разом з тим, як ви одягаєте/знімаєте каптур.

Картковий перехід
Це схоже на перехід скиданням руки, але включає карту. Це може бути будь-яка картка, наприклад, звичайна гральна або картка для банкомату.

Поради, як робити переходи для вірусного контенту

1. Виконання цих переходів – просте завдання, для освоєння якої потрібно максимум кілька спроб. Тим не менш, вам потрібно приділити особливу увагу деяким деталям на цих етапах, щоб відео приголомшило глядачів:
2. Обріжте відео, коли ви рухаєтеся, щоб воно виглядало плавним.
3. Виберіть суцільний фон для переходів, щоб отримати ідеальний перехід. З неоднорідним тлом вам доведеться підлаштовуватися під нього щоразу, коли ви рухаєтеся, псуючи відео.
4.Зберігайте позу незмінною: до і після переходу переконайтеся, що вона однакова.
5. Вносите очевидні зміни, щоб глядач міг їх легко помітити.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна