“Дивом вижили”: ССО зсередини показали “приліт” із російського танка у свою машину. ВІДЕО

Військовослужбовці Сил спеціальних операцій Збройних сил України показали влучання ворожого снаряда у свою машину в Херсонській області.

Як передає “Новинарня” у вівторок, 4 жовтня, відповідне відео оприлюднила пресслужба командування ССО ЗСУ.

Спецпризначенці дивом вижили після танкового обстрілу і навіть зняли на камеру влучання снаряда, ідеться в повідомленні.

“На цих унікальних кадрах – фрагмент операції на Херсонщині, під час якої росіян було вибито з кількох населених пунктів. Оператори ССО України першими заходили в окуповані села і буквально вичавлювали із них противника”, – наголошується в повідомленні.

У мережі є також повніша версія відео цієї події. На початку показано, як бійці ЗСУ оглядають покинуту російську вантажівку. В цей час один із військових попереджає, що з південного напрямку чути гуркіт бронетехніки. Українські воїни біжать до свого бронеавтомобіля HMMWV. Поки “Хамві” від’їжджає, стається постріл.

Поінформовані джерела свідчать, що бійці ССО відбулися легкими контузіями, а танк, імовірно, стріляв “ломом”, і постріл пройшов по дотичній.

Читайте також:
Ще чотири населені пункти Херсонщини – під контролем ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна