На Харківщині виявили бойовика “ЛНР” і чоловіка, який його переховував

На деокупованій території Чугуївського Харківщини викрили бойовика “ЛНР” та місцевого мешканця, який переховував бойовика у власному будинку.

Про це 2 жовтня повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції у Харківської області Сергій Болвінов у Facebook

“Під час відпрацювання на деокупованих територіях до поліції надійшла інформація, що житель селища Чкаловське надав своє житло та одяг для переховування так званому “військовослужбовцю “ЛНР”. “ЛНРівець” затриманий, відносно двох відкрито справу”, – уточнив Болвінов.

“Зв’язківцю” формування “ЛНР” Сергію Пасечнику, 1968 року народження, повідомлено про підозру за ст. 260 ч. 2 Кримінального кодексу, що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

60-річному Сергію Богданову, мешканцю села Чкалівське, загрожує кримінальна відповідальність за ст. 111-1 ч. 4 Кримінального кодексу, що карається або штрафом, або позбавленням волі, або забороною займатися певною діяльністю.

“Усім нагадую, що переховування військовослужбовців РФ або бандитів з ОРДЛО – це кримінально каране діяння. Колабораційна діяльність”, – попередив Болвінов.

Читайте також:
Бойовиків “Л/ДНР” перекидають в Донецьку область, бо в Луганській очікують наступ ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна