У чому плюси оренди офісу в бізнес-центрі для компаній? ℗

Будь-який власник компанії має піклуватися про своїх працівників підвищення продуктивності праці. Важливо також підтримувати престиж та репутацію організації. Для цього можна зняти офіс у БЦ, а не в житлових спорудах і, тим більше, в спальних районах. Пам’ятайте, що в будь-якому разі у інвесторів, партнерів та конкурентів формується думка про компанію за непрямими ознаками, тому потрібно відповідально підходити до того, де планується аренда офиса та з яких причин.

Рекомендації щодо оренди офісу

Бізнес-центр у київських районах – оптимальне рішення для оренди офісу практично будь-яких компаній. При цьому потрібно враховувати деякі фактори підбору відповідного офісного простору. Серед них:

  1. Розташування. Це один із головних факторів підбору. Якщо назва БЦ відома багатьом, це свідчить про те, що ім’я компанії буде на слуху. Але враховуйте, що ціна оренди у такій нерухомості буде високою. Більш доступне рішення – знімати офіс у діловому районі Києва.
  2. Розвинута інфраструктура. Комерційний об’єкт повинен мати таку адресу, щоб поряд було все необхідне для комфортного ведення справ. Сюди відносяться різні заклади громадського харчування, магазини, зона для паркування і так далі.
  3. Клас. Він визначає буквально все – ціну пропозиції, зручність розташування, ремонт та оздоблення, наявність парковки, престижність району та навіть поверх. Чим вище критерії і чим більше потрібно показати компанію з позитивного боку, тим дорожчою буде оренда офісу. Найкраще рішення – офісне приміщення А-класу з максимумом плюсів за всіма критеріями. Альтернатива – В- та С-офіси, які теж досить гарні варіанти, але трохи поступаються А-аналогам.
  4. Наявність чи відсутність ремонту, можливість його виконання. Для багатьох власників важливою є необхідність самостійного проведення ремонтних робіт. Це дозволяє врахувати всі вимоги та переваги, щоб на виході отримати приміщення, яке відповідає всім особистим побажанням.
  5. Планування. Залежить від специфіки діяльності компанії, побажань власника. Особливо популярний відкритий тип планування, який створює повне світла і свободи простір для ведення будь-яких справ. Але можна придивитися і до традиційного кабінетного рішення.

Не можна ігнорувати й вартість. Вона визначається престижністю компанії та бюджетом, який готова виділити адміністрація для оренди. Загалом потрібно розуміти, що чим кращий офіс, чим зручніше місце розташування, чим більш известный бизнес-центр, тим вищими будуть і розцінки за квадратний метр. Потрібно вирішити, чи в пріоритеті підвищення інтересу клієнтів до компанії та лояльності партнерів, чи економія коштів.

Поради щодо вибору району для оренди офісу в Києві

При виборі району слід враховувати деякі нюанси. Зокрема подумайте, яку ціну ви готові виділити для оренди. За центральне розташування доведеться платити більше.

Переконайтеся в наявності зручної транспортної розв’язки. Тут слід враховувати, як прибувають на роботу більшість співробітників. Якщо на громадському транспорті, поряд мають бути станції метро та автобусні зупинки. Якщо ж на особистих автомобілях, не обійтися без зручного під’їзду та паркувальної площі.

Подумайте, чи є поряд магазини, кафе, їдальня, тренажерні зали та інші об’єкти інфраструктури. Вони підвищують комфорт працівників та престиж самого офісу.

Загалом підбір відповідного приміщення під офіс забирає чимало сил та часу. Потрібно вникнути в класифікацію, постійно їздити на огляди, збирати інформацію, дізнаватися про «сусідів» і таке інше. Звичайно, можна довірити роботу штатному співробітнику, але все одно нема гарантії, що підсумкове рішення влаштує. Насправді знайти офіс для здачі набагато простіше, ніж може здатися. Потрібно користуватись спеціальними платформами, серед яких – і наша.

На сайті ви можете знайти багато оголошень, в яких власники здають офісні простори різних типів. Можна знайти саме те рішення, яке влаштовує за всіма критеріями, наприклад, за ціною, розташуванням, наявністю або відсутністю ремонту тощо.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна