У Харкові Епіфаній освятив бойовий прапор 127-ї бригади тероборони

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній під час візиту до Харкова здійснив освячення бойового прапора 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, відзначивши символ військової доблесті і слави бригади.

Про це в п’ятницю, 30 вересня, інформує пресслужба оперативного командування “Схід”.

“Від імені всіх українців я дякував кожному, адже завдяки їхньому жертовному подвигу Україна не здається і долає ворога. Харків – місто героїчних захисників України. Вони встояли і дали приклад іншим – приклад незламності, сили і відваги.

Навіть у такій безпосередній близькості від російського кордону наші захисники зуміли відтіснити ворога”, – наголосив предстоятель ПЦУ.

З нагоди освячення Митрополит Епіфаній нагородив військову частину орденом святого великомученика Юрія Переможця – за віддане служіння бійців бригади Богові й Україні та їхню жертовність у захисті добра і правди.

Читайте також:
У боях за Україну загинув Пимен (Роман) Пеприк – воїн-монах, снайпер ЗСУ і священник ПЦУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна