Кровожерливі покидьки, ви за все відповісте, – Зеленський про атаку на колону в Запоріжжі

Президент Володимир Зеленський повідомив, що росіяни, обстрілявши колону цивільних у Запоріжжі, зранку випустили 16 ракет.

Він вважає, що ворог лютує через успіх українських військових на фронті і вбиває цивільних.

Про це глава держави написав у телеграмі вранці в п’ятницю, 30 вересня.

“Держава-терорист обстрілює ракетами мирне населення на Запоріжжі, Миколаївщині, Дніпропетровщині. Б’є по українських регіонах із реактивних систем залпового вогню та безпілотників.

Лише по Запоріжжю та району окупанти випустили 16 ракет за один ранок! Так можуть чинити лише закінчені терористи, яким не має бути місця в цивілізованому світі.

Ворог лютує та намагається помститися за нашу незламність і свої невдачі. Цинічно знищує мирних українців, адже давно втратив усе людське.

Кровожерливі покидьки! Відповідатимете неодмінно. За кожне загублене життя українців”, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, близько 7:30 30 вересня окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю. Росіяани атакували цивільну гуманітарну автоколону із мирними жителями на виїзді з міста в районі авторинку.
Станом на полудень, за даними офісу генпрокурора, відомо про 25 загиблих та близько 50 поранених, серед постраждалих є діти.

Читайте також:
У Мелітополі підірвали авто місцевої колаборантки, поранений її чоловік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна