Росіяни вдарили по Миколаєву ракетами С-300, зруйнували коледж і пошкодили музей

Російські загарбники атакували Миколаїв та громади області ракетами С-300 – влучили в музей, навчальний заклад, сільгосппідприємство та склади.

Про це вранці в четвер,  29 вересня, інформує пресслужба ОВА.

“Вночі, близько 02:33, Миколаїв зазнав удару, попередньо, ракетою типу С-300. Відомо про влучання по відкритій території. Пошкоджено цивільні об’єкти, зокрема музей та навчальний заклад. Постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада.

Так, 28 вересня обстріли були у с. Червоний Яр, на околицях с. Лепетиха.

Вночі 29 вересня, близько 02:25, обстрілів зазнало смт Березнегувате – зруйновано складську будівлю. Також пошкоджено приватні будинки, об’єкти торгівлі й приватного підприємства. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Тривають обстріли й Широківської громади. Влучання зафіксовано за межами населеного пункту – в сільгосппідприємство, городи та дороги.

Речник Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук повідомив, що росіяни ракетами С-300 зруйнували будівельний коледж у центрі Миколаєва.

“Ворог продовжує знищувати навчальні заклади Миколаєва. Вночі, 29 вересня, ракетами С-300 пошкоджено будівельний коледж у центрі міста, постраждав і музей, який знаходиться неподалік. Ворог і надалі продовжує руйнувати все, до чого не може дотягнутися”, – сказав Плетенчук.

Читайте також:
Росіяни обстріляли з “Ураганів” Криворізький район, 13 поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна