Уночі РФ атакувала промзону Миколаєва ракетами С-300

Минулої доби та вночі 28 вересня окупанти обстрілювали ракетами і артилерією Миколаїв і область.

Про це повідомляє у середу, 28 вересня, Миколаївська ОДА.

“28 вересня, орієнтовно о 00:50, Миколаїв знову зазнав ракетних обстрілів, попередньо зенітно-ракетними системами С-300. Було нанесено удар по промисловій зоні. Попередньо без жертв та постраждалих”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вчора, 27 вересня, о 12:55 ворог наносив артилерійські обстріли по аквазоні міста Очаків.

Протягом минулої доби на території села Парутине Куцурубської громади фіксувалися ворожі обстріли касетними снарядами по околицях населеного пункту.

У Баштанському районі під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади.

Також, за інформацією ОК “Південь”, 27 вересня винищувачем Су-35 випущено ракету Х-31 по Березнегуватому. Силами протиповітряної оборони ворожий снаряд знищено в повітрі.

Крім того, 27 вересня близько 23:00 та 28 вересня близько 07:00 зафіксовано обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Вчора о 10:00, з 14:00 до 15:00, та сьогодні, 28 вересня, о 04:30 зазнало обстрілів село Широке Широківської громади. Влучання по відкритих територіях, дорожньому покриттю та сільгосппідприємству. Постраждалих немає.

Читайте також:
ЗСУ знищили три ворожі дрони-камікадзе, що атакували Миколаївщину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна