Смартфони Vivo – прямі конкуренти Xiaomi ℗

Телефон Vivo має збалансовану начинку, ефектний дизайн, якісний звук та доступний цінник. Деякі моделі заряджаються лише 30 хвилин, інші вражають своїми фотоможливостями. Фахівці інтернет-магазину Stylus підготували добірку найактуальніших телефонів Vivo у 2022 році.

VIVO V21

Функціональний смартфон із селфі-камерою 44 Мп, яка створює неймовірні селфі-портрети та записує якісні відео. Крім фронтальної камери, є просунута основна камера з головним модулем 64 Мп з оптичною стабілізацією зображення. Створюйте професійні знімки на V21 та дивуйте своїх підписників у соціальних мережах.

Смартфон працює на процесорі MediaTek Dimensity 800U із підтримкою модема 5G. Секрет хорошої продуктивності у функції розширення оперативної пам’яті з допомогою вбудованої. Така можливість підвищує продуктивність.

Головні фішки Vivo V21:

  1. Технологія ISOCELL Plus 2G підвищує світлочутливість, щоб навіть уночі зробити класні фотографії.
  2. Зйомка селфі-відео у форматі 4К.
  3. Подвійне відео: зйомка відео на основну та фронтальну камеру одночасно.
  4. Ефектна задня панель із матового пластику.
  5. 100-відсоткова заряджання за 30 хвилин.
  6. Дисплей AMOLED діагоналлю 6,4'' з підтримкою HDR 10+.

Vivo Y33s

Y33 оснащений 6,58-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD+, що дозволяє повністю занурюватися в те, що відбувається на екрані. Ідеальний варіант для ігор та мультимедійних розваг, а технологія захисту зору зменшує рівень шкідливого синього кольору.

VIVO Y33s демонструє відмінну автономність: акумулятор 5000 мАг дає до 17 годин перегляду відео. А функція швидкої 18-ватної зарядки відновлює запас енергії на 70% за годину.

Смартфон сподобається і тим, хто захоплюється мобільною фотографією – потрійна камера з основним сенсором 50 Мп робить чудові кадри. Датчик глибини 2 Мп потішить якісними портретами з ефектом Боке. П’ять основних переваг моделі:

  1. Макрокамера 2 Мп з фокусною відстанню 4 см дозволяє розглянути те, що непомітно неозброєному оку.
  2. Ультраплавна стабілізація відео.
  3. Фірмовий інтерфейс Funtouch 11.1 на базі платформи Android 11.
  4. 16-мегапіксельна фронтальна камера.
  5. Потужний чіпсет Mediatek Helio G80 (12 нм).

Vivo X50

Тонкий витончений смартфон із 6,56-дюймовим екраном та просунутою системою камерою стане вашим незамінним помічником на кожен день. Модель укладена в тонкий обтічний корпус із вигнутим дисплеєм 2.5D та крихітним вирізом під селфі-камеру. М’який колір задньої панелі змінює відтінки під різними кутами огляду.

Гаджет базується на чіпі Qualcomm Snapdragon 730, який гарантує стабільну та плавну роботу навіть при виконанні складних завдань. Vivo X50 оснащується батареєю 4200 мАг і супершвидкою зарядкою 33 Вт.

На окрему увагу заслуговує професійна камера з основним сенсором 48 Мп. Завдяки збільшеній діафрагмі ви отримуєте чудові фото навіть за низького освітлення. Додаткова камера 8 Мп з широким кутом огляду 120 градусів дозволяє відобразити масштабні панорами. А макродатчик 5 Мп фокусується на відстані 1,5 см, фотографуючи найменші деталі, хай це квітка, візерунок на листі чи комаха.

Переваги смартфона Vivo X50:

  1. Продуктивний процесор Snapdragon 730 + графіка Adreno 618.
  2. Автофокус, що слідкує, фокусується на об’єкті, навіть якщо той не стоїть на місці.
  3. Камера зі штучним інтелектом створює чудові знімки.
  4. Модулі GLONASS, GALILEO, BDS для точного позиціонування.

Бренд Vivo пропонує багато цікавих моделей смартфонів, детальніше познайомитися з ними можна на сайті інтернет-магазину Stylus. Тут найвигідніші ціни на улюблену техніку та досвідчені консультанти, завжди готові допомогти.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна