На Херсонщині ЗСУ боєм зупинили ворожу диверсійну групу

Збройні сили України в Бериславському районі Херсонщини боєм зупинили ворожу диверсійно-розвідувальну групу.

Про це в середу, 28 вересня, інформує пресслужба оперативного командування “Південь”.

“Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає. Для розвідування наших позицій, розташування підрозділів та імовірних напрямків своїх дій в Бериславському районі ворог спрямував диверсійно-розвідувальну групу з чотирьох осіб. Стрілецьким боєм ДРГ зупинено”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ворог продовжує тероризувати мирні населені пункти в тилу наших підрозділів, вчиняючи вогневий та психологічний тиск.

Ніч пройшла під обстрілами в Нікопольському районі.

Зокрема, за інформацією пресслужби ОК “Південь”, російські війська випустили близько 50 реактивних та крупнокаліберних снарядів по об’єктах цивільної інфраструктури та житлових будинках.

Внаслідок обстрілу пошкоджено понад десять приватних обійсть, сім господарчих споруд, зупинку громадського транспорту, легкові автомобілі, лінії електропередач та газогони. Попередньо, постраждалих немає.

Крім того, п’ять реактивних керованих ракет системи С-300 вночі ворог випустив по об’єктах промислової інфраструктури Миколаєва. Без втрат та постраждалих.

Своєю чергою ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 144 вогневих завдання, зокрема із ураження районів зосередження озброєння та техніки в Херсоні, знищення ворожого складу боєприпасів у Новоолександрівській громаді Херсонщини.

Упродовж ночі ворог втратив чотирьох армійців та один військовий автомобіль. Решта втрат ворога дорозвідується.

Читайте також:
Січеславські десантники показали свіжу порцію ліквідованих окупантів і спаленої техніки. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна