Катерина “Пташка” Поліщук показала архівне відео зі своїм співом у підземеллях “Азовсталі”

Звільнена з російського полону Катерина “Пташка” Поліщук показала архівне відео зі своїм співом у підземеллях “Азовсталі”.

Матеріал вона опублікувала на своїй сторінці в інстаграмі.

“Врятований залишок архіву підземельного співу. Здається, піввіку тому. В руїні та золі ми підтримували вогонь життя гарячими серцями. Коли було важко – співали. Було страшно – співали. Здавалось кінець – співали. А ще працювали. Цілодобово, самовіддано, беззупинно, безапеляційно. Відчай гнали залізною арматурою, розпач – братерством, втому – силою рідної землі, жаль – вірою в народ України. Там ми боролись Проти, а зараз я боротимусь За. За українських військових, За майбутнє справжніх героїв, За кожного військовополоненого, який повинен повернутись додому. Співаю, доки жива. Жива – доки борюсь. Моя зброя – пісня”, – підписала дівчина це відео у своєму Instagram.

“Пташка” виконує пісню “Чорнії брови, карії очі”. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от birdie mad (@mad_birdie31)

Читайте також:
Полонену Пташку з “Азовсталі” окупанти показали на відео – вона жива і сміється в очі ворогам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна