Росіяни ракетним ударом по Первомайському на Харківщині вбили сімох людей

Від російського ракетного удару, завданого по Первомайському на Харківщині, загинули семеро людей.

Про це в понеділок, 26 вересня, інформує пресслужба ГУ ДСНС в Харківській області.

“У результаті удару по приватному сектору міста Первомайського, який стався близько 13:30, загинуло семеро людей, серед яких 15-річна дитина.

Трапились руйнування приватних осель, виникла пожежа у літній кухні на площі 20 квадратних метрів, а також в автомобілі.

Рятувальники 45-ї Державної пожежно-рятувальної частини локалізували пожежу о 14:45. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресслужба ГУ ДСНС в Харківській області

Також росіяни ударили по Куп’янську із реактивних системам залпового вогню із застосуванням заборонених касетних боєприпасів.

“Унаслідок влучення цих боєприпасів загорілася будівля церковної школи та магазин на загальній площі 500 кв. м. Одна людина дістала поранень”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що пожежникам вдалося ліквідувати вогонь та врятувати будівлю Свято-Миколаївського храму.

Раніше повідомлялося про одну загиблу – 15-річну дівчину в Первомайському. Влада поінформувала, що через обстріл було тимчасово відключено водопостачання частини вулиць у старій частині міста.

Читайте також:
В Ізюмі закінчили ексгумацію: 436 тіл, серед них багато жінок, є діти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна