На Одещині ППО ЗСУ збила чотири дрони-камікадзе росіян

За добу 26 вересня зенітники ЗСУ знищили чотири дрони-камікадзе “Шахід-136”, запущені російськими військами. Усі – на Одеському напрямку.

Про це перед північчю повідомляє пресслужба командування Повітряних сил.

“Протягом доби 26 вересня підрозділи зенітних ракетних військ Повітряного командування “Південь” Повітряних сил ЗС України знищили чотири безпілотники-камікадзе “Shahed-136”, які атакували Одещину.
Один із цих баражуючих боєприпасів було знищено близько другої години ночі. Ще три “Shahed-136” атакували Одесу ближче до 22-ї години. Усі три дрони-камікадзе теж були знищені силами та засобами зенітників повітряного командування “Південь”, – розповіли в КПС.

Нагадаємо, зранку 26 вересня стало відомо, що один із ворожих БПЛА вразив склад боєприпасів на Одещині, там почалася детонація.

Читайте також:
Сили ППО збили іранський дрон, що летів атакувати Миколаїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна