На Херсонщині ЗСУ послідовно завалили штурмовик Су-25 і “рятувальний” Мі-8

На Херсонщині воїни ППО ЗСУ послідовно збили російський штурмовик Су-25, а за ним і гелікоптер, який летів на виручку до екіпажу літака.

Про це ввечері в неділю, 25 вересня, повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

“25 вересня, близько 17-ї години, військовослужбовці повітряного командування “Південь” збили ворожий штурмовик Су-25, що атакував наші війська на Херсонщині.
Для порятунку російського пілота окупанти відправили вертоліт Мі-8 з командою на борту. Гвинтокрил теж успішно знищено українськими зенітниками”, – ідеться в повідомленні.

Також у ГШ вказали, що за поточну добу підрозділи протиповітряної оборони Повітряних сил ЗСУ збили два безпілотники-камікадзе “Shahed-136” на Миколаївщині та Одещині.

Нагадаємо, що напередодні взагалі був чорний день рашистської авіації в Україні – за 24 вересня ЗСУ збили чотири літаки рашистів трьох модифікацій Су, а також 5 БпЛА і крилату ракету окупантів.

Читайте також:
Зеленський: Україна вже отримала системи NASAMS

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна